10 % alennusta yli 75 € tilauksiin

Koodi Voimassa N/A
Koskee uusia Zalandon asiakkaita.

Zalando lisätietoa

Zalando on kenkien, muodin ja kodintekstiilien verkkokauppa, jossa kaikkiin tilauksiin kuuluu ilmainen toimitus ja ilmainen palautusoikeus.

Zalando on Saksalainen muodin verkkokauppa, joka tuli äänellä ja rytinällä Suomen markkinoille syksyllä 2012. Tästä syystä, erittäin nopeassa ajassa Zalando nousi Suomen suosituimpien verkkokauppojen joukkoon. Zalandon valikoimiin kuuluvat vaatteet, kengät, laukut ja muut asusteet niin viihteelle, työhön ja vapaa-ajalle. Valikoima koostuu suosituista merkeistä, kuten Tommy Hilfiger, Adidas, Converse ja Espirit.

Zalando alennuskoodeja ja etukuponkeja

Zalando tarjoaa aktiivisesti alennuskoodeja asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen. Usein alennuskoodit ovat käyttäjilleen kerran käytettävissä, mutta uusia Zalando alennuskoodeja tulee kuukausittain. Joten myös niille, jotka tekevät ostoksia Zalandossa aktiivisesti on mahdollista saada uusi alennuskoodi jokaiselle ostoskerralle. Tavallisin Zalando alennuskoodi on sidottu minimitilausarvoon, kuten 50 euroon.

Alla esimerkkejä Zalando alennuskoodeista:

  • 10 % alennusta ostoskorin loppusummasta, kun tilaa yli 50 eurolla
  • 20 % alennusta valikoiduista tuotteista, kun tilaa yli 80 eurolla

Kuinka käyttää Zalando alennuskoodia?

Alennuskoodin käyttäminen on tehty yksinkertaiseksi Zalandossa.

  1. Tee ostokset normaalisti Zalandossa
  2. Kun olet valmis, kopioi alennuskoodi sivuiltamme
  3. Voit syöttää alennuskoodin kassalle, sen jälkeen kun olet kirjautunut Zalandoon sisään

Kuten huomaat, alennuskoodeilla säästäminen on todella helppoa Zalandossa.

Ostosvinkkejä Zalandoon

  1. Se perinteinen: Zalando alennuskoodi
  2. Helppo ja nopeasti saatavilla vaikkapa lahjaksi: Zalando lahjakortti
  3. Tilaa Zalando-uutiskirje niin saat 10 euron arvoinen kupongin
  4. Päivittäin vaihtuvia aletuotteita: ALE-osio

Toimitus ja palautus

Zalando on tehnyt houkuttelevan kaupan sen erinomaisella valikoimalla ja keksiäällä markkinoinnilla. Mutta sillä on myös yksi erittäin vahva kilpailuetu– ilmainen toimitus ja ilmainen 30 päivän palautusoikeus. Ei tarvitse huolehtia lisäkuluista jos vaatteet eivät olletkaan sopivia, koska ne voi ilmaiseksi lähettää takaisin ja hyvityksen saa pankkitilille. Tämä on loistava etu, joka varmasti on yksi syy Zalandon suosioon. Kannnattaa kuitenkin huomioida, että palautettavat tuoteet täytyy olla moiteettomassa kunnossa ja kaikki tuotteessa olleet liput ja tarrat täytyy olla paikallaan.

Zalando muualla verkossa