20 % alennusta loppusummasta

Koodi Voimassa N/A

Lookfantastic lisätietoa

Lookfantastic.com on englantilainen verkkokauppa, joka myy hiustenhoito- ja kauneustuotteita. Valikoimassa on yli 14000 tuottetta ja yli 400 tuotemerkkiä brändeiltä kuten Daintly Doll, Redken, Kerastase, Elizabeth Arden, Elemis ja Decleor. Lookfantastic ei toimita seuraavia tuotteita englannin ulkopuolelle: Parfyymit, aftershave-tuotteet, aeroselit ja patterit. Kaikkiin tilauksiin kuuluu ilmainen toimitus ja tuotteet toimiteen EU:n alueelta, joten tullista ei tarvitse huolehtia.

Jo vuodesta 1996 lähtien kosmetiikkatuotteita myynyt iso-britannialainen yritys LookFantastic on iso pala nykyisistä verkkokaupoista, jotka myyvät esimerkiksi kihartimia ja suoristusrautoja. LookFantasticin verkkokaupassa asiakkaat voivat joustavista etsiä laajasta merkkivalikoimasta kiinnostavia valmistajia avainsanojen tai merkkien avulla.

LookFantasticin alennuskoodit

LookFantasticilla on tarjolla useita alennuskoodeja verkko-ostajien käyttöön. Saat tietyn prosentin verran alennusta tilauksista kun loppusumma ylittää tietyn hintamäärän. Katso lisää alennuskoodeista Alennuskoodi.comin sivuilta!

Muualla verkossa