Tumes Media Ltd (“Tumes Media Ltd”, ”me”, ”meitä”) käsittelee asiakkaittemme ja verkkosivullamme vierailevien henkilötietoja (”sinä”). Työskentelemme käsitelläksemme henkilötietojasi huolellisesti, suojaamalla niitä ja noudattamalla tietosuojalakeja.

Tumes Media Ltd on tulospohjaiseen online-markkinointiin erikoistunut yritys, jonka pääkonttori on Maltalla.

Tämän linjauksen tavoitteena on selvittää milloin, miksi ja miten me käsittelemme sinuun liittyviä tietoja (”henkilötiedot”). Se siis antaa tärkeitä tietoja lakisääteisistä oikeuksistasi. Linjauksen tarkoituksena ei ole korvata ehtoja mistään sopimuksesta, joka sinulla on kanssamme, eikä tietosuojalakien sinulle antamia oikeuksia.

Klikkaamalla alla olevaa luetteloa löydät tarkempia lisätietoja yksilökohtaisista aiheista seuraamalla eri linkkejä. Olemme merkinneet linjauksen eri osat nimikkein, jotta löydät helpommin sinulle tärkeimmät tiedot.

1. Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä?

Tumes Media Ltd, jonka rekisteröity osoite on Edge Water Business Complex, Eilia Zammit Street,  St Julians STJ3150, Malta, on päävastuussa henkilötietojesi käsittelystä (sinun henkilötietovastaavasi). Henkilötietovastaava tarkoittaa yhtiötä, joka vahvistaa henkilötietojen käsittelymenetelmän ja tarkoituksen.

Sinun tulee olla tietoinen siitä, että vaikka me olemme päävastuussa henkilötietojesi käsittelystä, tietojasi voidaan säilyttää tietokannoissa, joihin muilla yhtiöillä on pääsy. Kaikki yhtiöt, joilla on pääsy henkilötietoihisi, noudattavat tässä politiikassa määrättyjä standardeja.

2. Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Voimme käsitellä seuraavia henkilötietojasi:

  • Nimi
  • Syntymäaika
  • Sähköpostiosoite
  • Salasana
  • IP-osoite
  • Sijaintitiedot
  • Kotisivun käyttö
  • Sukupuoli
  • Ikä
  • Työ
  • Henkilökohtaiset mieltymykset ja mielipiteet

3. Mihin käytämme henkilötietojasi ja koska käsittelemme niitä?

Tumes Media Ltd kerää tietoja suoraan sinulta käyttäessäsi palvelujamme tai kun vierailet verkkosivuillamme.

Käytämme henkilötietoja:

  • lähettäessämme tuotteisiin ja palveluihin liittyviä, myyntiä edistäviä sähköpostiviestejä. Katso myös kohta 6 alla suoramarkkinoinnista.
  • analysoidaksemme tietoja järjestelmissämme ja tietokannoissamme parantaaksemme liiketoimintaamme ja verkkosivujamme käyttäjien mieltymysten mukaan sekä parantaaksemme palvelua ja käyttäjien kokemuksia.
  • parantaaksemme ja suunnataksemme sinulle meiltä tulevaa mainontaa.
  • keskustelufoorumin tai yhteisön rekisteröintiin mahdollistaessamme kommenttien antamisen.
  • tyydyttääksemme ja noudattaaksemme kaikkia laillisia velvoitteitamme tai oikeuksiamme.

Käsittelemme vain henkilötietojasi tässä kohdassa 3 mainittuihin tarkoituksiin ja ollessamme varmoja että:

  • olet antanut meille suostumuksesi käyttää tietoja tällä tavalla, tai
  • on välttämätöntä käyttää henkilötietojasi tukeaksemme liiketoimintamme ”laillisia intressejä” (esimerkiksi, parantaaksemme tuotteitamme, tai tehdäksemme analyysejä tiedostoistamme), kohtuullisella tavalla yksityisyyttäsi kunnioittaen.

4. Kenen käyttöön annamme henkilötietojasi?

Työskentelemme useiden kolmansien osapuolten kanssa, jotka hallinnoivat toimintaamme ja toimittavat palveluja. Nämä kolmannet osapuolet saattavat toisinaan tarvita henkilötietojasi:

  • Postisovellusten toimittajamme ConvertKit, Inc., sijaitsee USA:ssa, ja on Privacy Shield tietosuojajärjestelyn alainen, minkä voit nähdä tästä ja se käsittelee henkilötietoja puolestamme;
  • Plugin ohjelmien toimittajamme ja WordPress.com Automattic, Inc.:n isäntä, sijaitsee USA:ssa, ja on Privacy Shield tietosuojajärjestelyn alainen, minkä voit nähdä tästä ja se käsittelee henkilötietoja puolestamme;
  • Analyysipalvelujemme toimittajat (esimerkiksi Google ja Hotjar) käsittelevät henkilötietoja omiin tarkoituksiinsa henkilötietovastaavana. Katso evästepolitiikkamme alla olevasta liitteestä nähdäksesi miten voit estää analyysitoimittajien pääsyn henkilötietoihisi.
  • Palvelujen toimittajat tai henkilötietorekisterin pitäjät käsittelevät henkilötietojasi meidän ohjeidemme mukaan, esim. esimerkiksi pilvipalveluja.
  • Jos meillä on lain määräämä velvollisuus suostua julkaisemaan tietoja täyttääksemme lakimääräiset velvoitteemme tai suojellaksemme etujamme tai turvallisuuttamme.
  • Mikäli myymme, ostamme tai organisoimme uudelleen liiketoimintaamme tai omaisuuttamme tai jos kolmas osapuoli, mukaan lukien mahdolliset myyjät tai ostajat, hankkii omaisuuttamme.

5. Kansainväliset siirrot

Kansainväliset siirrot tarkoittavat henkilötietojen siirtämistä Euroopan unionin ulkopuolella olevaan maahan.

Kohdan 4 mukaisesti yllä saatamme antaa henkilötietosi kolmannen osapuolen käyttöön, joka saattaa sijaita Euroopan unionin ulkopuolella.

Voimme myös ilmoittaa henkilötietosi, mikäli saamme siihen lainmukaisen pyynnön tai pyynnön ulkomaan viranomaiselta Euroopan yhteisön ulkopuolelta.

Varmistamme aina, että jokainen kansainvälinen tietojen siirto tapahtuu suojelemalla sinun oikeuksiasi ja etujasi. Jokainen rikollisuutta vastaan toimivalta viranomaiselta tai valvontaviranomaiselta saatu tietopyyntö tutkitaan tarkoin ennen kuin henkilötietoja luovutetaan.

Sinulla on oikeus pyytää meiltä lisätietoja toimeenpanemistamme, yllä mainitusta suojatoimista. Ota meihin yhteyttä (katso kohta 8), mikäli toivot lisätietoja.

6. Suoramarkkinointi

Käytämme henkilötietojasi lähettääksemme sinulle suoramarkkinointiviestejä tuotteista ja palveluista, joita me ja yhteistyökumppanimme tarjoamme, kuten esimerkiksi rahapeli- ja finanssipalvelut. Tämä voi tapahtua sähköpostitse tai kohdistetun verkkomainonnan muodossa.

Joissakin tapauksessa sinun henkilötietojesi käsittely markkinointitarkoituksiin perustuu meidän laillisiin etuihimme (katso kohta 3 yllä). Lain sitä vaatiessa se perustuu omaan suostumukseesi.

Sinulla on aina oikeus kieltäytyä suoramarkkinoinnista jatkossa, milloin tahansa. Voit käyttää opt-out -linkkiä, joka löytyy kaikista suoramarkkinoinneista tai voit ottaa yhteyttä meihin (katso kohta 8).

Rajoitamme suoramarkkinoinnin kohtuulliselle ja sopivalle tasolle, ja lähetämme viestejä, joiden arvelemme kiinnostavan sinua tai sopivan sinulle, sinusta saamiemme tietojen perustella.

7. Kuinka kauan säilytämme henkilötietojasi?

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan, kuin se on kohtuullisen tarpeellista tämän politiikan kohdassa 3 lueteltuihin tarkoituksiin.

Joissakin tapauksissa säilytämme henkilötietojasi tietyn ajanjakson täyttääksemme esimerkiksi lain, verotuksen tai kirjanpidon asettamat vaatimukset.

Huolehdimme henkilötietojen säilyttämispolitiikan ylläpidosta. Kun sinun henkilötietojasi ei enää tarvita, niin varmistamme, että ne joko poistetaan turvallisesti tai tehdään nimettömiksi.

8. Mitkä ovat oikeutesi?

Sinulla on joukko henkilötietoihisi liittyviä oikeuksia. Lisätietoja näistä oikeuksista löydät alla.

Käyttääksesi oikeuksiasi voit ottaa meihin yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: compliance@tumesmedia.com.

Huomioi ystävällisesti seuraavat seikat halutessasi käyttää oikeuksiasi:

Saatavuus

Voit pyytää meitä:

  • vahvistamaan käytämmekö sinun henkilötietojasi;
  • toimittamaan sinulle kopion näistä tiedoista;
  • toimittamaan sinulle muut henkilötietoihisi liittyvät tiedot, esimerkiksi meillä olevat tiedot, mihin me käytämme niitä, kenelle annamme niitä, siirrämmekö niitä EU:n ulkopuolelle ja kuinka suojaamme ne, kuinka kauan säilytämme niitä, mitkä oikeudet sinulla on, kuinka voit tehdä valituksen, mistä olemme saaneet tietosi ja olemmeko me käyttäneet automaattista päätöksentekoa tai profilointia siinä määrin, kuin tietoja ei ole toimitettu sinulle tässä politiikassa.

Oikaisut

Voit pyytää meitä oikaisemaan virheelliset henkilötiedot.

Pyrimme vahvistaman tietojen virheettömyyden ennen oikaisua.

Poistaminen

Voit pyytää poistamaan henkilötietosi, mutta ainoastaan kun:

  • niitä ei enää tarvita tarkoitukseen, jota varten ne kerättiin; tai
  • olet perunut suostumuksesi (silloin kun prosessi perustui suostumukseesi); tai
  • käytät oikeutta kieltäytyä hyväksymästä (katso Vastalause alla); tai
  • kun niitä on käytetty laittomasti; tai
  • niitä tarvitaan noudattamaan lakivelvoitteita.

Emme ole velvollisia poistamaan henkilötietojasi mikäli niiden käyttäminen on välttämätöntä:

  • lakimääräysten noudattamiseksi; tai
  • oikeudellisen vaateen perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi;
  • On myös tiettyjä muitakin olosuhteita joissa emme ole velvollisia suostumaan poistamisvaatimuksiisi, mutta nämä kaksi ovat todennäköisimpiä olosuhteita joissa kieltäytyisimme hyväksymästä tämän vaatimuksen.

Rajoitus

Voit pyytää meitä rajoittamaan (ts. säilyttämään mutta ei käyttämään) henkilötietojesi käyttöä, mutta vain kun:

  • niiden virheettömyys on kiistanalainen (katso Oikaisu), antaaksesi meidän tarkistaa niiden virheettömyys; tai
  • käyttö on laitonta, mutta et halua niitä poistetavaksi; tai
  • niitä ei enää tarvita siihen tarkoitukseen, johon ne kerättiin, mutta meillä on edelleen tarve oikeudellisen vaateen perustelemiseen, esittämiseen tai puolustamiseen; tai
  • olet käyttänyt oikeutta vastustaa henkilötietojesi käyttöä ja pääasiallisten syiden vahvistaminen on ratkaisematta.

Voimme jatkaa henkilötietojesi käyttämistä noudattamalla rajoituspyyntöä:

  • kun meillä on suostumuksesi; tai
  • oikeudellisen vaateen perustelemiseksi, esittämiseksi tai puolustamiseksi; tai
  • suojellaksemme toisen luonnollisen tai juridisen henkilön oikeuksia.

Siirrettävyys

Voit pyytää meitä toimittamaan sinulle henkilötietosi strukturoidussa, yleisesti käytetyssä, koneellisesti luettavassa muodossa, tai voit pyytää saada ne porttauksena suoraan toiselle henkilötietovastaavalle, mutta kuitenkin vain jos:

  • käyttö perustuu suostumukseesi tai kanssasi laadittuun sopimukseen; ja
  • käyttö tapahtuu automaattisin keinoin.

Vastustus

Voit esittää vastaväitteen kaikelle henkilötietojesi käytölle, joka perustuu ”lainmukaisiin etuihimme”, mikäli katsot perusoikeuksiesi ja vapauksiesi painavan enemmän kuin lainmukaiset etumme.

Meillä on mahdollisuus näyttää, että meillä on pakottavat lainmukaiset edut, jotka ovat tärkeämpiä kuin oikeutesi ja vapautesi.

Kansainväliset siirrot

Voit pyytää kopion tai viitetiedot suojasta, jonka alla henkilötietosi on siirretty Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

Saatamme muokata tiedonsiirtosopimuksia tai niihin liittyviä dokumentteja (ts. piilottaa tiettyjä näiden dokumenttien sisältämiä tietoja) kaupallisen arkaluontoisuuden vuoksi.

Valvontaviranomainen

Sinulla on oikeus rekisteröidä valitus paikalliselle valvontaviranomaiselle henkilötietojesi käytöstä.

Pyydämme kuitenkin, että pyrit ratkaisemaan asiat meidän kanssamme ensin, koska sinulla on milloin tahansa mahdollisuus kääntyä valvontaviranomaisen puoleen.

9. Evästepolitiikka – Liite A

Käytämme evästeitä

Voidaksemme tarjota sinulle täyden valikoiman toimintoja vieraillessasi kotisivullamme, tunnistaaksemme mieltymyksesi ja tehdäksemme vierailusta kotisivulla mukavampaa ja helpompaa käytämme evästeitä.

Mitä evästeet ovat?

Eväste, pixel tai samanlainen teknologia on pieni tiedosto tai tieto, joka tallentuu tietokoneeseesi tai laitteeseesi vieraillessasi kotisivulla. Sen ansiosta kotisivu muistaa sinun menettelysi ja mieltymyksesi (kuten kirjautumisen, kielen, kirjasinkoon ja muut näytön mieltymykset) tietyn ajan, joten sinun ei tarvitse asettaa niitä uudelleen palatessasi kotisivulle tai selaillessasi sivulta toiselle.

Vaihtoehtosi

Käyttämällä verkkosivuamme, suostut käyttämään ja tallentamaan evästeitä tietokoneeseesi tai laitteeseesi.

Voit katsella yleisesti kotisivuamme ilman evästeitä, mutta tällöin sen tietyt osat eivät toimi kunnolla tai navigointi hidastuu.

Ellet halua evästeitä varastoitavan tietokoneeseesi tai laitteeseesi, voit deaktivoida kyseisen vaihtoehdon selaimesi järjestelmäasetuksista. Voit myös milloin tahansa poistaa varastoidut evästeet selaimesi järjestelmäasetuksista.

Lisätietoja evästeiden deaktivoinnista ja poistamisesta löytyy täältä: https://www.aboutcookies.org/cookie-faq/. Muista kuitenkin, että ellet hyväksy mitään evästeitä, tämä saattaa rajoittaa tarjoustemme toimivuutta.

Evästekategoriat

Käytämme evästeitä eri tarkoituksiin ja eri toimintojen kanssa.

Jotkin evästeet ovat:

  • välttämättömiä teknisessä mielessä (tekniset tarpeet)
  • varastoituina ja niitä käytetään tietty aika (varastoinnin kesto)
  • sijoitettuja ja varastoituja meidän tai kolmannen osapuolen toimesta (evästetoimittaja).

Tekniset tarpeet

Evästeet, jotka ovat teknisesti:

  • välttämättömiä: Käytämme tiettyjä evästeitä, koska ne ovat täysin välttämättömiä verkkosivun järjestykselle ja sen kunnolliselle toiminnalle. Nämä evästeet sijoitetaan automaattisesti tietokoneeseesi tai laitteeseesi kirjautuessasi verkkosivulle tai tiettyyn toimintoon ja ne ovat siellä siihen saakka kunnes asetat selaimesi torjumaan evästeet.
  • ei välttämättömiä: Evästeitä, jotka eivät ole välttämättömiä sijoitetaan tietokoneeseesi tai laitteeseesi parantamaan mukavuutta ja kotisivumme suorituskykyä tai tallentamaan tietyt itse tekemäsi asetukset. Käytämme myös evästeitä, jotka eivät ole välttämättömiä teknisessä mielessä saadaksemme tietoja kotisivumme tiettyjen alueiden käyttötaajuudesta, jotta me voimme mukauttaa sitä tarpeisiisi ja vaatimuksiisi entistä määrätietoisemmin.

Säilytyksen kesto

Session cookies: Joitakin evästeitä (nk. istuinkohtaisia evästeitä) tarvitaan vai istunnon aikana kotisivullamme. Ne poistetaan tai ne lopettavat toimintansa heti, kun poistumme verkkosivulta tai istunto päättyy. Näitä evästeitä käytetään esimerkiksi tietyn informaation säilyttämiseksi istuntosi aikana.

Permanent cookies: Joitakin evästeitä (nk. pysyviä evästeitä) varastoidaan pitemmäksi aikaa. Ne auttavat esimerkiksi tunnistamaan sinut palatessasi verkkosivulle uudelleen ja ne avaavat säästetyt asetukset. Näin pääset verkkosivuille nopeammin tai mukavammin, eikä sinun esimerkiksi tarvitse säätää asetuksia, esimerkiksi valita kieltä uudelleen. Pysyvät evästeet poistetaan automaattisesti ennalta määrätyn aikajakson jälkeen.

Flow cookies: Näitä evästeitä käytetään viestinnässä sisäisten palvelimiemme välillä yhtiöryhmässämme. Ne on sijoitettu tietokoneeseesi tai laitteeseesi ruvetessasi navigoimaan verkkosivulla ja ne poistetaan verkkosivulla navigointisi jälkeen. Näille evästeille on annettu ainutlaatuinen tunnusnumero, mutta ne eivät salli meidän tehdä mitään johtopäätöksiä kyseisestä asiakkaasta tai käyttäjästä.

Evästeiden toimittajat

Provider cookies: Nämä evästeet olemme sijoittaneet itse tai sen on tehnyt verkkosivumme operaattori meidän toimeksiannostamme.

Third-party cookies: Kolmannen osapuolen evästeitä varastoivat ja käyttävät muut organisaatiot tai verkkosivut, esimerkiksi verkkoanalyysityökalut. Ulkoiset toimittajat voivat myös käyttää evästeitä näyttääkseen mainoksia tai integroidakseen sosiaalisiin verkostoihin sisältöä, kuten sosiaaliset liitännäiset (plug-ins). Lisätietoja verkkoanalyysityökaluista ja laajuusmittauksesta, katso alla olevaa evästekäytäntöä.

Evästeiden käyttö verkkoanalyysiin ja laajuusmittaukseen

Käytämme Google Analytics eli Google Inc:n (“Google”) verkkoanalyysipalvelua. Google Analytics käyttää evästeitä verkkosivumme tiettyjen alueiden käyttötaajuuden ja mieltymysten tunnistamiseen. Eväste mittaamat tiedot tämän verkkosivun käytöstä (mukaan lukien lyhennetty IP osoitteesi) siirretään Googlen palvelimeen Yhdysvalloissa ja tallennetaan sinne. Google käyttää näitä tietoja analysoidakseen verkkosivun käyttöä, koostaakseen raportteja verkkosivun tapahtumista meille ja suorittaakseen verkkosivun ja internetin käyttöön liittyviä lisäpalveluja. Google saattaa myös siirtää näitä tietoja kolmansille osapuolille lain näin vaatiessa tai alueelle, jossa kolmannet osapuolet käsittelevät näitä tietoja Googlen puolesta.

Voit deaktivoida Google Analyticsin käyttämän selaimen add-on-liitännäistoiminnon, jos haluat, että verkkosivun analyysiä ei suoriteta. Voit ladata liitännäisen täältä: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=.

Tämä lisätoiminto tallentaa valintasi laitteeseesi, joka hoitaa Google Analyticsin deaktivoinnin. Tämä johtaa ainoastaan Google Analyticsin deaktivointiin laitteesta ja selaimesta, josta opt-out oli aktivoitu. Lisäksi sinun ehkä tarvitsee reaktivoida se, mikäli poistat evästeet laitteestasi.

Tavallisimmat evästeemme ovat:

Evästeen nimiEvästeen toimittajaTarkoitus
Google AnalyticsGoogleTämä eväste on Googlen sijoittama. Se auttaa verkkosivuamme oppimaan verkkosivumme käyttäjien tiedoista, kuten vierailun pituus, katsellut sivut, oliko vierailija käynyt siellä aikaisemmin ja verkkosivut, joilla on käyty ennen vierailua meidän sivuillamme.
Facebook PixelFacebookTämän evästeen on sijoittanut Facebook. Sen avulla verkkosivumme mittaa, optimoi ja hankkii katsojia Facebookissa tarjotuille mainoskampanjoille.
HotjarHotjarTämän evästeen on sijoittanut Hotjar. Se kerää ei henkilökohtaista tietoa, jonka kokonaisvaltaisena tarkoituksena ovat parempi verkkosivuelämys, teknisten ongelmien diagnostisointi ja trendien analysointi.
AdWordsAdWordsAdWords on käytetty mahdollistamaan Google PPC (pay per click) kampanjoita.
Double ClickDouble ClickDouble Click on tarkoitettu mainostajille ja mainontaan useissa ad palvelimissa.