5 € alennusta loppusummasta

Koodi Voimassa N/A

Yves Rocher lisätietoa

Yves Rocher on ranskalainen kasvipohjaisiin kauneustuotteisiin erikoistunut yritys, jonka verkkokaupasta löytyy kosmetiikkatuotteet niin naisille kuin miehille. Valikoimasta löytyy meikit, tuoksut, vartalonhoitotuotteet, puhdistustuotteet, hiustenhoitotuotteet ja ravintolisät. Yli 17 euron tilauksen toimitetaan Suomeen ilman postikuluja ja kaikkiin tilauksiin kuuluu 14 päivän vaihto-ja palautusoikeus.

Luontaistuote kosmetiikkaa myyvä alunperin Ranskassa vuonna 1959 perustettu yritys Yves Rocher toimii yli 80 maassa ja sen vuosittainen liikevaihto on noin kaksi miljardia euroa. Yves Rocher tarjoaa siis kasvipohjaisia kosmetiikkatuotteita moneen käyttöön. Verkkokaupasta löydät hiustuotteita, voiteita ja salvoja, meikkejä ja tuoksuja. Tilatessasi yli 17 euron edestä Yves Rocherin tuotteita saat postituskulut ilmaiseksi. Tuotteilla on kahden viikon palautusoikeus.

Yves Rocherin alennuskoodit

Löydät tuoreimmat Yves Rocherin alennuskoodit alennuskoodi.com sivuiltamme. Perinteikkäitä alennuskoodeja Yves Rocherin verkkokauppaan ovat olleet alennukset tilauksen loppusummasta sekä hyvitykset tuoteryhmittäin. Säästä ja osta Yves Rocherin kasvipohjaisia tuotteita alennuskoodien kera!

Muualla verkossa

Yves Rocherin Suomi –Facebook-sivuilla on noin 12 000 tykkääjää. Yves Rocherin Facebook-sivuilta löydät uusimmat tuotteet sekä myös uusimmat kuulumiset Yves Rocherin yrityspuolelta.