50€ alennusta lento+hotellivarauksesta

Koodi Voimassa N/A
Koskee yli 800€ varauksia.

Vanhentuneet Ebookers alennuskoodit

50 € alennusta hotelli+lentovarauksesta

Koodi Vanhentunut
Koskee yli 800€ arvoisia varauksia. Matkustusaika 31.12.2017 asti.

Ebookers lisätietoa

Ebookers on myynniltään yksi Euroopan suosituimmista online-matkatoimistosta joka on erikoistunut, hotelleihin, lentoihin, autonvuokraukseen ja pakettimatkoihin.

Yksi Euroopan suurimmista online-matkatoimistoista nimeänsä kantava Ebookers on kansainvälinen yritys, jonka juuret kulkeutuvat Isoon-Britanniaan, 90-luvun lopun sijoille. Orbitz Worldwide -matkailukonserniin kuuluva Ebookers työskentelee yhteensä 13 eri Euroopan maassa. Ebookers.fi on Suomen johtava matkailutoimisto internetissä. Voit varata valmiin “matkapaketin” tai valita mieluisimman kohteet, lennot & hotellit ja niin muodostaa toimiva matkapakettisi.

Vuoden 2013 verkkokauppa

Vuonna 2013 äänestettiin internetin isoimmista verkkokaupoista se ensimmäinen, paras, johtava verkkokauppa. Sijalle 1 sijoittui kuin sijottuikin Ebookersin online-matkatoimisto. Yhteensä 46 000 osallistujaa äänesti Suomen parhainta verkkokauppaa. Äänestyksen järjestäjä Vertaa.fi:n johtaja Mika Sallinen.

Ebookers alennuskoodit

Ebookers.fi jakaa ilmaisia alennuskoodeja verkkoasiakkailleen. Alennuskoodi.comin sivuilta löydät uusimmat Ebookers.fi:n alennuskoodit käyttöösi. Menneitä alennuskoodeja Ebookers.fi:llä ovat olleet muun muassa 60 euron alennus matkapaketeista ja 15%:n alennus hotellivarauksista. Säästä rahaa hotellivarauksista ja lennoista Alennuskoodi.comin avulla!

Älypuhelimessasi ja muualla verkossa

Voit saada mobiililaitteeseesi Ebookers.fi:n verkkokaupan mobiilisovelluksen. Ebookers.fi:n mobiilisovelluksen avulla voit varata, tutkia ja säästää tilauksissa ilmaiseksi! Lue lisää mobiilisovelluksesta täältä.