25% alennusta loppusummasta

Koodi Voimassa N/A

Crocs lisätietoa

Crocsin verkkokaupasta löytää jalkineet naisille, miehille ja lapsille. Valikoimassa on Crocsin muovikengät, vapaa-ajan kengät, sandaalit, saappat ja muita oheistuotteita.

Crocs Inc. on muoti-, työ- ja vapaa-ajan -jalkineita suunnitteleva ja valmistava yhtiö Yhdysvalloissa. Yhtiön kansainvälisyys ulottuu Pohjoismaihin sekä Baltialle tytäryhtiön Crocs Nordic Oy:n muodossa. Kaikille erilaisia jalkinemalleja jokaiselle vuodenajalle suunnittele Crocs myynyt reilun 10 vuoden aikana yli 300 miljoonaa paria kenkiä yli 90:ssä maassa maailmanlaajuisesti. Vuonna 2011 Crocsin vuositason myynti ylitti ensimmäistä kertaa miljardin dollarin ja vuonna 2013 vuositason myynti oli jopa 1,19 miljardia dollaria.

Pohjoismaissa sekä Baltiassa toimiva Crocs Nordic Oy on perustettu vuonna 2006 ja työllistää tällä hetkellä noin 100 henkilöä, joista suurin osa työskentelee pääkonttorissa Tampereella sekä Crocs-myymälöissä valtakunnallisesti.

Crocsin jalkinemalleja ovat muun muassa

  • Tennarit
  • Saappaat
  • Sandaalit
  • Korkokengät

Alennuskoodit Crocsin verkkokauppaan

Käyttämällä Alennuskoodi.comin alennuskoodeja Crocs-verkkokauppaan säästät tilauksissasi tietyn prosentin tai summan verran. Katso Alennuskoodi.comilta yksilölliset alennuskoodit Crocs-verkkokauppaan!

Crocs muualla verkossa