Ei voimassa olevia alennuskoodeja tällä hetkellä.

Taloon.com lisätietoa

Taloon.com rakennustarvikkeisiin erikoistunut kotimainen verkkokauppa, jonka valikoimista löytyy rakennus, LVI, sähkö, sisustus ja pihatuotteet.

Vuonna 2004 perustettu nettirautakauppa Taloon.com on rakennusalan pienrakentajan lempiverkkosivusto. Taloon.com kulkee käsi kädessä pienrakentajan kanssa – Taloon.com menestyy kun pienrakentaja hyötyy ja onnistuu.

Kuluneiden vuosien aikana nettirautakaupan tärkeys on noussut esille vahvasti. Kysyntä rautakaupan tuotteille on kasvanut roimasti ja tavaraa etsitäänkin nykyään enemmän verkosta. Taloon.com valttia on asioinnin helppous ja nopeus, jolle aikaa ja pienrakentajan hermoja saadaan säästettyä kun ei tarvitse jonottaa tai lähteä peräkärryn kanssa tekemään kauppoja lähi rautakauppaan. Noin 30 000 tuotteen valikoima kattaa omakoti- ja mökkirakentajan tarpeet sekä materiaalit. Nettirautakauppa toimittaa tuotteita valtakunnallisesti syrjäisempiinkin kuntiin. Kilpailukykyä muita alan yrityksiä vastaan löytyy. Kilpailun kysyntä perustuu suureen volyymiin ja todella vähäisiin omiin kustannuksiin, jonka ansiosta hinnat ovat asiakkaille aina edulliset. Taloon.com on osa Pohjoismaiden suurinta rakentamisen ja remppaamisen nettikauppa- konsernia Bygghemmaa.
Taloon Yhtiöt Oy:llä on Asiakastiedon Suomen Vahvimmat sertifikaatti.

Taloon.com muualla verkossa