Ei voimassa olevia alennuskoodeja tällä hetkellä.

Stockmann lisätietoa

Tavaratalokauppa Stockmann on suomalainen osakeyhtiö konserni, joka tekee vähittäiskauppaa Suomen lisäksi muun muassa Venäjällä, Islannissa, Norjassa ja Ruotsissa. Stockmannin historia ulottuu vuodelle 1862, jolloin saksalainen kauppias perusti Stockmann yhtiön. Pieni kauppatalo sijoittui Helsingin keskustaan, josta ajan saatossa on kasvanut kansainvälinen, pohjoismaiden suurin tavaratalo.

Stockmannin verkkokauppa ja alennuskoodit

Julkisen osakeyhtiön liiketoimintaan kuuluu myös kattavan verkkokaupan pitäminen verkossa. Stockmannin verkkokauppaan on saatavilla aika ajoin uusia alennuskoodeja, joita ovat esimerkiksi olleet ilmainen toimitus ja 20%:n alennus kodin tuotteista. Alennuskoodi.comin sivuilta löydät uusimmat Stockmannin alennuskoodit, kuten myös muihin tavaratalokauppoihin!

Stockmannin uutiskirje ja Facebook-sivut

Stockmannin verkkokaupasta asiakkaat voivat tilata sähköpostiinsa ilmaisen uutiskirjeen, joka lähettää säännöllisesti sähköpostiviestejä uusista tuotteista ja alennuksista.

Myös Stockmann on Facebookissa! Lähes 90 000 tykkääjää omaava Stockmann kuuntelee asiakkaitaan sosiaalisen median kautta. Facebookin käyttäjät voivat halutessaan kysyä apua Stockmannin Facebook-sivun kautta.