Ei voimassa olevia alennuskoodeja tällä hetkellä.

Perhokalastus.fi on täyden palvelun verkkokauppa, josta löydät edulliset ja ennenkaikkea laadukkaat tuotteet niin perhokalastukseen kuin perhonsidontaankin! perhokalastus.fi :n edustamat tuotemerkit ovat olleet jo vuosia perhokalastuksen edelläkävijöitä, niin skandinaviassa kuin maailmallakin. Perhokalastus -verkkokauppa tuo ne jokaisen kotimaisen perhokalastajan saataville nopeasti, helposti ja edullisesti. Verkkokaupasta löydät laadukkaat tuotteet myös vapaa-aikaan ja ulkoiluun.

Perhokalastuksen kivijalkamyymälä ja varasto sijaitsee Jyväskylässä ja se mahdollistaa nopeat toimitukset joka puolelle Suomea. Perhokalastus.fi :lle asiakastyytyväisyys on tärkeintä ja siksi se palveleekin jokaista asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla, niin verkossa kuin myymälässäkin.

Tuotteet lähetetään nopeasti ja asianmukaisesti pakattuna, jotta asiakas saa varmasti ehjän ja toimivan tuotteen heti käyttöönsä. Yli 100 euron tilaukset perhokalastus.fi lähettää AINA ilman postikuluja. Asiantunteva myymälähenkilökunta ja asiakaspalvelu palvelee kuutena päivänä viikossa puhelimen ja sähköpostin välityksellä. Tälle verkkokaupalle tyytyväinen asiakas on tärkein!

Mobiililaitteissa toimiva verkkokauppa on selkeä, helppokäyttöinen ja ennen kaikkea turvallinen. Verkkokaupan ostokset voit maksaa nopeasti ja turvallisesti kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksulla, luottokortilla tai lasku/osamaksu -vaihtoehdolla. Maksutapahtumat ovat SSL-suojattuja ja saat jokaisesta ostoksesta kuitin sähköpostiisi.

perhokalastus.fi -verkkokauppa tekee myös merkittävää työtä vastuullisemman ja kalakantojen tilan paremmin huomioonottavan kalastuskulttuurin puolestapuhujana.