Ei voimassa olevia alennuskoodeja tällä hetkellä.

Mass lisätietoa

Mass.fi on urheiluravinteita ja kuntoiluvaatteita myyvä kotimainen verkkokauppa, jonka tuotevalikoimissa on edustettuna brändejä kuten Mass, GASP, Gaspari Nutrition ja CytoSport.

Mass.fi on Mass Nutritionin ylläpitämä urheiluravinteita myyvä verkkokauppa. Mass Nutrition harjoittaa tuotteiden maahantuontia Suomeen ja pyrkii tuomaan kuluttajille markkinoiden uusimmat ja tehokkaimmat lisäravinteet. Urheiluravinteita myyvällä on myös oma tuotemerkkinsä, Mass Nutrition. Belgiassa ja Skandinaviassa valmistettavat tuotteet saapuvat suoraan tehtaalta kauppaan ja myydään kuluttajille. Siksipä ilman välikäsiä Mass Nutrition pystyy myymään tuotteensa kuluttajille edulliseen hintaan.

Mass.fi verkkokauppa ja alennuskoodit

Mass.fi on aktiivinen alennuskoodeja jakava taho. Löydät urheiluravinteita myyvän verkkokaupan uusimmat alennuskoodit sivuiltamme. Suosituimpiin Mass.fi:n alennuskoodeihin sisältyvät muun maussa alennukset uusille asiakkaille ja isoille tilauksille.

Muualla verkossa

Yli 25 000 tykkääjää Facebookissa saanut Mass.fi on aktiivinen somettaja. Löydät artikkeleita, treenivinkkejä ja uusimpia tuotteita Mass.fi:n Facebook kanavan kautta!