Ei voimassa olevia alennuskoodeja tällä hetkellä.

LensOn lisätietoa

Lenson.com on Suomen johtava online- piilolinssikauppias, jonka valikoimiin kuuluvat niin kertakäyttö- kuin viikko- ja kuukausilinssit, moniteholinssit, sekä värilliset linssit. LensOn tarjoaa piilolinssejä edulliseen hintaan ja käyttämällä meidän LensOn alennuskoodia, saa piilolinssit vieläkin edullisemmin. Valikoimasta löytyy piilolinssivalmistajia kuten Ciba Vision, Bausch & Lomb ja Cooper Vision. Toimitusaika tuotteilla on 2-4 arkipäivää ja toimituskulut ovat 5 euroa tilauksen koosta riippumatta. LensOn tarjoaa myös täyden 90 päivän palautusoikeuden.

Vuonna 2004 perustettu yritys LensOn.com on piilolinssejä ja linssitarvikkeita myyvä verkkokauppa. Sen liikeideana on tarjota silmälaseja ja näköä parantavien tuotteiden käyttäjille entistä parempia kokemuksia ja helpompia ratkaisuja linssituotteiden käytössä. LensOnin yhteistyökumppaneita ovat tunnetut kansainväliset valmistajat, kuten Ciba Vision ja Alcon.

Alennuskoodeja LensOn.comin verkkokauppaan

LensOn.com julkaisee kausittain eri tasoisia alennuskoodeja, joita Alennuskoodi.com julkaisee juuri sinua varten. Menneitä alennuskoodeja LensOn.comilla ovat olleet muun muassa Osta 4 ja maksa 3 -kampanjat sekä ilmaiset piilolinssit rajatulle määrälle asiakkaita. Pysy aktiivisena alennuskoodien seurannassa niin säästät!

Nopea tuotteiden toimitus

LensOn.comin tuotteita tilatessa saatat yllättyä tuotteiden nopeasta toimituksesta. Verkkosivuilla LensOn lupaa toimitusajaksi 2-3 päivää. Tilaukset, jotka tehdään ennen puoli kuutta illalla lähtevät toimitukseen samana päivänä.

Muualla verkossa