Ei voimassa olevia alennuskoodeja tällä hetkellä.

Ifolor lisätietoa

Ifolor on yksi Suomen suosituin kuvatuotteisiin erikoistunut verkkokauppa, joka tarjoaa netin kautta tilattavia kuvatuotteita ja toimittaa ne postitse suoraan kotiin. Valikoimissa on muun muassa kuvakirjoja, kortteja, kalentereita, sisustustuotteita ja kuvienkehitystä.

Suomen suosituimpana kuvapalveluna pidetty Ifolor on täysin kotimaisen laatunsa puolesta alan edelläkävijä. Liikeidea on hyvinkin simppeli. Ifolor tarjoaa suuren valikoiman internetin kautta tilattavia kuvatuotteita ja sitä myöten toimittaa ne vikkelästi asiakkaalleen. Kuvapalvelun tuotteet ovat kaikki laadunvalvonnan alaisia ja Ifolor vetoaakin käyttävänsä parhaita mahdollisia raaka-aineita nykyaikaisissa tuotantoprosesseissa.

Toiminta Ifolorilla alkoikin jo vuonna 1971, Kuva-Sammon osakkaana. Siitä jatkettiin vuoteen 2007 asti toiminimellä If. Euroopassa Ifolor on osa EU:n toiseksi suurinta kuvapalvelualan yrityksiä. Pääkonttori sijaitsee Sveitsissä ja sen lisäksi Ifolorilla on tehtaita kahdeksassa eri maassa. Suomessa Keravalla sijaitseva tehdas on luontoystävällinen, sillä sen “suljetusta systeemistä” ei karkaa päästöjä ympäristöön.

Alennuskoodit Ifolorin verkkokauppaan

Säästät rahaa kehittäessäsi valokuvia, julisteita, kalentereita ja muita kuvatuotteita Ifolorilla kun käytät alennuskoodejamme tilauksiisi. Muista tarkistaa uusimmat alennuskoodit verkossa shoppailessa!

Ifolor tarjoaa seuraavia tuotteita verkossa

  • Kuvakalenterit
  • Kuvakortit
  • Kuvakirjat
  • Taulut
  • Kuvien kehitys
  • Kuvalahjat

Ifolorin Facebook-sivustolta löydät vinkkejä kuvatuotteiden tekemiseen, inspiroivia ideoita, tarjouksia sekä neuvoja kuvatuotteiden monipuoliseen käyttöön.