Ei voimassa olevia alennuskoodeja tällä hetkellä.

Hyvinvoinnin Tavaratalo lisätietoa

Hyvinvoinnin Tavaratalo on terveystuotealan verkkokauppa, jonka valikoimasta löytyy yli 4000 tuotetta kategorioista luomutuotteet, kosmetiikka, luontaistuotteeet, vitamiinit, painonhallintavalmisteet ja monia muita.

Brändeinä on edustettuna muun muuassa ACKD Easy Diet, Tri Tolonen, Möller, Möller, Gefilus ja Nutrilett.

Vuodesta 2004 lähtien verkkokauppaa harjoittanut Hyvinvoinnin Tavaratalo on internetsivuillaan täynnä hyvää oloa. Löydät verkkokaupasta laajan valikoiman luontaistuotteita, urheiluravinteita, luonnonkosmetiikkaa, Reilun Kaupan tuotteita sekä luontoystävällisiä hygieniatuotteita.

Kotisivuillaan Hyvinvoinnin Tavaratalo pitää yllä erilaisia arvoja, joita he kunnioittavat syvästi. Ensinnäkin, saat aina kotimaista palvelua niin asiakaspalvelussa kuin tilauksissasi. Reilun 4000 tuotteen valikoimasta löytyy välttämättömiä Reilun Kaupan tuotteita, joilla asiakkaat voivat vaikuttaa kehitysmaiden ihmisten ja yhteiskunnan kestävään kehitykseen. Asiakaspalvelu verkkokaupassa on yksilöllistä sekä helposti tavoitettavaa. Hyvinvoinnin Tavaratalolla on myös oma fytonomi, joka auttaa luontaistuotteiden käytössä.