Ei voimassa olevia alennuskoodeja tällä hetkellä.

Ellos lisätietoa

Ellos on Ruotsalainen postimyyntiyritys, joka myy vaatteita, kenkiä, kosmetiikkaa, sisustustuotteita, elektroniikkaa, elokuvia ja pelejä. Valikoimasta löytyy suosittuja brändejä kuten Nike, Reebok, Adidas, Expirit, Zara, Bjön Borg, Philips, Canon, Nikon ja Nokia. Ellos tarjoaa mahdollisuuden avata Ellos-tilin, jolloin on mahdollista maksaa ostokset osamaksulla. Tilauksien toimitusaika Suomeen noin 3-7 työpäivää.

Muoti ja trendit netissä — Ellos.fi

Vaatteita, leluja sekä kodin elektroniikkaa myyvä Pohjoismaiden johtava verkkotavaratalo Ellos aloitti toimintansa jo vuonna 1947 Ruotsissa. Yrityksen liiketoiminta on ajan myötä levinnyt Pohjoismaista muun muassa Venäjälle ja Sveitsiin. Muodin ja trendien tarkka seuraaminen kuuluu Elloksen yritysideologiaan. Verkkotavaratalo pyrkii heti ensimmäisenä välittämään tämän hetkiset katukuvan trendit ja muodin huiput edullisesti sekä riittoisasti niin, että kaikille löytyy kokoja vaatteissa. Myös palvelun tuotevarastot pidetään jatkuvasti täynnä.

Ellos on myös merkittävä alennuskoodien jakaja sekä hyödyntään monia kampanjoita aina merkkipäivistä ja vuodenajoista riippuen.

Lukuisten vaatemerkkien, lasten lelujen ja kodinelektroniikan lisäksi Ellos tarjoaa vakuutuksia sekä tunnettua Ellos Yksityislainaa.

Elloksen vakuutus on täysin omavastuutonta ja siihen kuuluvat omat vakuutuspalvelut: perheturva, asumisturva, syöpävakuutus sekä vakuutus elektroniikalle. Lue lisää Elloksen vakuutuspalveluista täältä:

Ellos vakuutukset

Ellos Yksityislaina on yhdessä Finaref Oy:n kanssa luotu lainapalvelu, jossa saatava laina on vakuudetonta ja sitä on mahdollista hakea 100 – 2500 euroa joustavin takaisinmaksuehdoin. Hakemus täytetään verkkosivuilla ja allekirjoitus tapahtuu verkkopankkitunnusten avulla. Lainan hakijan täytyy olla vähintään 25 vuotta. Takaisinmaksu voidaan asettaa 1 – 5 vuoden ajanjaksolle. Luoton maksu tapahtuu välittömästi kun hakemus on allekirjoitettu ja liitteet on lähetetty virkailijalle.

Esimerkkejä Elloksen tuotemerkeistä:

  • Apple
  • Zizzi
  • Reebook
  • Miss Mary
  • Björn Borg
  • Timberland

Elloksen tytäryhtöitä ovat:

  • Jotex
  • Stayhard