Ei voimassa olevia alennuskoodeja tällä hetkellä.

Bubbleroom lisätietoa

Bubbleroom on Ruotsissa toimiva muodin verkkokauppa, jonka valikoimassa on merkkivaatteita, kenkiä, koruja ja muita asusteita naisille ja miehille. Bräneinä on mm. Burberry, Gucci, G-Star, Calvin Clein, Lacoste, Puma ja Ralph Lauren. Toimitusaika on 1-3 työpäivää ja postimaksu on 4 euroa ostoksen koosta riippumatta.

Vaatteita internetissä jo vuodesta 2005 asti myynyt vaatealan yrittäjä Bubbleroom tarjoaa trendikkäimpiä takkeja, kenkiä, mekkoja ja mekkoja laajasta merkkivalikoimastaan. Verkkokaupassaan Bubbleroom myy sekä miehille ja naisille merkkivaatteita ja esittelee erilaisia etuuksia, kuten alennuskoodeja ja Premium-jäsenyyttä. Bubbleroomin monipuolisiin brändeihin kuuluvat esimerkiksi Burberry ja Calvin Clein.

Bubbleroomin alennuskoodit

Alennuskoodi.com julkaisee aktiivisesti Bubbleroomin tuoreimpia alennuskoodeja. Menneitä alennuskoodeja ovat olleet ilmaiset toimituskulut sekä 10-70%:n alennukset tietyistä asusteista.

Alennuskoodille löytyy paikalla ostoskorissa, jossa sen voi syöttää jo ennen kirjautumista tai rekisteröitymistä Nellyyn. Syötä alennuskoodi sille tarkoitettuun paikkaan ja klikkaa aktivoi-painiketta.

Muualla verkossa

Yli 60 000 Facebookkaajaa tykkää Bubbleroomista. Facebook-sivuillaan Bubbleroom esittelee uusimmat brändinsä ja kausittaiset tuotteensa. Katso lisää Facebookissa, mitä Bubbleroom julkaisee!