Fitnesstukku alennuskoodi

Alla voimassa olevat Fitnesstukku alennuskoodit ja tarjoukset toukokuu 2016

10 € alennusta yli 50 € tilauksiin

Voimassa: 31.05.2016 asti
cuponation
cuponation

Fitnesstukku lisätietoa

Pohjoismaiden johtava lisäravinne- ja kuntoilualan verkkokauppa Fitnesstukku on laadukkaiden lisäravinteiden sekä terveys- ja urheilutuotteiden luotettava myyjä. Tuotevalikoimasta löytyy valikoimaa niin ammattiurheilijoille kuin myös aktiivisille harrastajille. Fitnesstukun historia osoittautuu 1996 luvulle Ruotsiin, jossa kaksi intohimoista yrittäjää kuntourheilua kohtaan halusivat pystyttää alan ensimmäisen kaupan liikuntaharrasteita varten Ruotsin markkinoille. Jo alusta alkaen valikoimaan kuului muun muassa heidän oma tuotemerkkinsä, Star Nutrition.

1900-luvun loppupuolella yrityksen liikevaihto oli vain lähes puoli miljoonaa euroa, mutta tähän päivään mennessä liikevaihto on kasvanut vuosittaiseksi noin 50 miljoonan euron suuruiseksi. Tänä päivänä Fitnesstukku kuuluu maailman suurimpien kuluttajille suunnattujen lisäravinteiden myyviin yrityksiin. Fitnesstukun tavoitteena on myydä treenituotteita ja lisäravinteita niin edullisesti kuin mahdollista, jonka ansiosta heidän yrityksensä on saanut suuren huomion. Yrityksen pääkonttori sijaitsee vieläkin kotimaassaan, Ruotsissa. Fitnesstukku on osa isoa CDON Group -konsernia.

Lisäravinteiden laaja kirjo

Verkkokaupan valikoimaan kuuluu merkittävä määrä eri lisäravinteita, joita ovat esimerkiksi proteiini -tuotteita valmistava Leader, tunnettu ruotsalainen valmistaja Star Nutrition ja kreatiinivalmisteita valmistava Mutant ja Reflex tunnettujen muiden valmistajien lisäksi. Näiden lisäksi löydät Fitnesstukusta vitamiínivalmisteita, ateriankorvikkeita ja rasvanpolttajia.

Muodikkaita treenivaatteita ja varusteita kovaan treenaamiseen

Eri käyttötarkoituksiin ja treenimuotoihin löydät Fitnesstukusta kestäviä ja muodikkaita vaatteita niin salille kuin ulos lenkille tai vaikkapa salibandyn pelaamiseen. Valikoimasta löytyy urheiluvaatemerkkejä, kuten Better Bodies, GASP ja Gorilla Wear.

Treenivarusteiden ja lisäravinteiden lisäksi Fitnesstukku käsittää myös erilaisia terveystuotteita sekä myy myös varusteita erilaisiin kamppailulajeihin.

Fitnesstukku muualla verkossa

Vanhentuneita alennuskoodeja

Vanhentunut 30.04.2016: 10 € alennusta yli 50 € tilauksiin | Koodi: cuponationeaster

cuponationeaster

Vanhentunut 06.03.2016: 20 € alennusta yli 80 € tilauksiin | Koodi: cuponation20

cuponation20

Vanhentunut 21.02.2016: 10 € alennusta yli 50 € tilauksiin | Koodi: alennuskoodi

alennuskoodi

Vanhentunut 24.01.2016: 10 € alennusta yli 50 € tilauksiin | Koodi: cuponation

cuponation

Vanhentunut 27.09.2015: 10 € alennusta yli 50 € tilauksiin | Koodi: Alennuskoodi10

Alennuskoodi10