Brandos alennuskoodi

Alla voimassa olevat Brandos alennuskoodit ja tarjoukset huhtikuu 2017

Ei voimassa olevia Brandos alennuskoodeja tällä hetkellä.

Brandos lisätietoa

Life Style verkkokauppa Brandos on perustettu vuonna 2006 ja siitä on ajan saatossa tullut yksi Pohjoismaiden suurimmista nettikaupoista. Life Style verkkokaupan tuotevalikoimaan kuuluu yli 500 merkin valikoima kenkiä, farkkuja sekä laukkuja. Brandos myy tuotteitaan yhteensä neljään eri maahan: Suomeen, Norjaan, Ruotsiin ja Tanskaan. Verkkokauppa on saavuttanut useita palkintoja, joista esimerkiksi Svensk Handelin myöntämiä ovat Årets Komet ja Årets Ehandel-palkinnot.

Brandoksen innovaatioihin kuuluu persoonallisten tyylien inspirointi asiakkailleen, jotta asiakas löytäisi parhaan mahdollisen tyylin omaan persoonallisuuteensa. Alan asiantuntijat osaavat monen vuoden kokemuksella valikoida tuotevalikoimaansa harvinaisia kuin myös suosituimpia brändejä, jotka tulevaisuudessa ovat keskellä muodin maailmaa.

Brandos Facebookissa - Tykkäämisen arvoinen juttu!

Pysy kärryillä siitä, mitä Brandoksella tapahtuu. Facebookista löydät Brandoksen uusimmat tuotteet sekä myös mielenkiintoisia tilapäivityksiä Brandoksen arkielämästä tehtaalla kuin liikkeessä. Tykkää Brandoksesta Facebookissa.

"Kilpailussa menestyivät selkeästi isot verkkokaupat, jotka ovat panostaneet paitsi verkkokaupan toimivuuteen myös sen näkyvyyteen ja markkinointiin. Kilpailumme osoittaa, että kuluttajia houkutteleva verkkokauppa edellyttää vahvaa panostusta käytettävyyteen ja toimitusketjun toimivuuteen sekä asiakaspalveluun. Tämä vaatii riittäviä resursseja ja investointeja verkkokaupan kehitykseen" - Mika Sallinen

Brandoksen alennuskoodit

Löydät Alennuskoodi.comin verkkosivuilta alennuskoodeja Brandoksen verkkokauppaan, joilla voit säästää muun muassa toimituskuluissa tai tilauksen rahallisessa määrässä. Tutustu Alennuskoodi.comin hyödykkeisiin ja säästä uusissa kengissäsi.

Vanhentuneita alennuskoodeja

Vanhentunut 01.12.2014: 20 % alennusta loppusummasta | Koodi: CYBERFASHION

CYBERFASHION

Vanhentunut 31.07.2014: Osta 3 maksa 2 | Koodi:

Vanhentunut 31.07.2014: Jopa 70 % alennusta valikoiduista tuotteista | Koodi: